Privacy Policy

Denna garanti för personuppgifter är en integrerad del av användningsvillkoren på webbplatsen forex-for-sverige.com.

Garantikortets ikraftträdande och uppdateringar. Denna stadga träder i kraft från september 2011. Vi förbehåller oss rätten att ändra stadgan när som helst genom att publicera den nya versionen som träder i kraft 15 dagar efter publiceringen. Du kommer att få ett meddelande med den modifierade stadgainformationen som ska visas på hemsidan. Om du avvisar den nya versionen av kortet kan du inte längre använda våra tjänster under en period av 15 dagar.

  1. Användning av webbplatsen och erhållen information.

I enlighet med bestämmelserna i lagen av den 6 januari 1978, som har ändrats och är relaterad till datavetenskap, filer och frihet (lagen om datavetenskap och frihet), har behandlingen av de nominativa uppgifterna som utförts från webbplatsen bekväma findemes varit föremål för deklaration nära den nationella kommissionen för databehandling och frihet, registrerad under nummer 1649413)

  1. Cookies

Under ditt besök på webbplatsen installeras en "cookie" automatiskt i din navigationsprogramvara. Dessa cookies används för statistiska ändamål och igenkännande. Cookies är program som sparas på din dator och som inte tillåter oss att identifiera honom. Dessa används för att registrera navigationsinformation om comodofindemes-webbplatsen, med parametrarna i din webbläsarprogramvara kan du informeras om förekomsten av kakor och eventuellt avvisa dem enligt beskrivningen på CNIL-webbplatsen tillgänglig på följande adress: www.cnil. fr; Om du vägrar cookies kommer du att informeras om att driften av webbplatsen comodofindemes kan blockeras eller minskas bland andra alternativ, cookies kan när som helst placeras på vissa sidor på comodofindemes-webbplatsen av tredje part (annonsörer eller andra).

Vi informerar dig om att vi inte har någon kontroll över användningen av cookies av tredje part.

  1. Användning av personuppgifter

Integritetspolicy:

I enlighet med bestämmelserna i Europaparlamentets och rådets förordning 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för enskilda med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och direktiv 95/46 / EC, nedan kallad GPRS, har:

I enlighet med de personuppgifter som samlas in genom registreringsformuläret som du måste fylla i; vi får använda denna information i de tjänster som föreslås av comodofindemes, även i händelse av tvist för att lösa eventuella problem som kan uppstå genom användningen av våra tjänster. Vi rekommenderar att du accepterar alternativet att låta oss använda dina personuppgifter (adress, e-post, telefonnummer) för marknadsföring och reklamkampanjer, men också endast för statistiska ändamål, när det gäller användning av comodofindemes. Våra marknadsföringsåtgärder och statistiska studier syftar till att förbättra och anpassa de tjänster som föreslås av comodofindemes. Å andra sidan kommer du att kunna ändra dina meddelandepreferenser (marknadsföring, kampanjer etc.) enligt vad som krävs av comodofindemes-webbplatsen. Om du accepterar och erkänner att dina uppgifter överförs till våra partners som ingriper i comodofindemes tjänster, kan partnersajterna eller annonsörerna kommunicera den information som innebär din verksamhet. Genom att använda webbplatsen förbinder du dig att respektera dispositionerna för IT- och frihetslagstiftningen som innebär straffrättsliga sanktioner vid brott mot lagen.

  1. Säkerhet

Observera att dina personuppgifter kommer att vara värd på servrar som är etablerade i Frankrike eller i Europeiska unionen, WebMediaRM och dess partners har infört lämpliga åtgärder för att säkerställa säkerheten för dina personuppgifter, men vi kan inte garantera att kommunikationen av personuppgifter kommer att inte fångas upp eller publiceras av tredje part.

  1. Spamming

Han skickade kränkande såväl som oönskade mejl eller postnummer är förbjudna. Vi har inte behörighet att registrera e-postadresserna till jokerteckenanvändare som inte har gett sitt samtycke till att ta emot denna typ av korrespondens i våra datafiler.

  1. Rätt till vägran, åtkomst och korrigering av uppgifter

6.1 Rätt till vägran

Webbplatsen comodofindemes kan överföra sina användares filer för marknadsförings- eller kommersiella ändamål. Du har rätt att vägra att dina uppgifter används eller överförs till våra partners, om du beslutar att vägra överföring av data kommer denna åtgärd inte att påverka användningen av comodofindemes-webbplatsen på något sätt.

6.2 Rätt till tillgång och rättelse

Du har rätt att få tillgång till och korrigera dina personuppgifter genom att kontakta WebMediaRM via e-post på följande adress: 9 rue Cafarelli - 06 000 Saint-Etienne - Frankrike, eller genom att skicka ett e-postmeddelande till contact@WebMediaRM.

  1. Stängning av konto och radering av data

Du kan äntligen stänga ditt konto när som helst och radera dina personuppgifter genom att skicka oss per post eller via e-post till adressen ovan. Vi tar bort all information som rör dig. Vi förbehåller oss dock rätten att behålla vissa datakategorier som kan vara nödvändiga i händelse av ett klagomål eller eventuella efterföljande tvister. Informationen kommer att lagras under den lagligt godkända tidsperioden, men dessa uppgifter kommer att inaktiveras och är inte tillgängliga online.

  1. Lägga märke till

Som överallt finns det också risk för förlust, men idag tack vare utmärkt träning av löpare och utbudet av skyddsverktyg är begränsat.

  1. Bloctel

Genom att ange ditt telefonnummer i vårt formulär accepterar du en telefonkontakt inom 3 månader från nätverksannonsörens sponsring erbjudande. Det erinras om att WebMediaRM inte hanterar ledare utan stör om det finns en begäran från klienten, annonsören, att samla in kontakter som samtycker till att arbeta per telefon i enlighet med gällande regler.

  1. GDPR

I enlighet med bestämmelserna i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för enskilda med avseende på behandling av personuppgifter och om fri rörlighet för sådana uppgifter och från vilket direktiv 95/46 / EG, nedan kallad RGPD, har sitt ursprung, har du

- Respekt för informationsrättigheter (Varje insamlingsmedel på våra webbplatser och vårt nätverk har en tydlig och tydlig betoning på sekretesspolicyn och obligatoriska informationsmeddelanden: se "Våra användarvillkor" / "Vårt juridiska meddelande" / "Vår stadga".

- Respekt för oppositionens rättigheter (Varje insamlingsmedel har en tydlig och tydlig markering av ett kontaktformulär som tillåter alla internetanvändare att kontakta oss för att utöva sin rätt till opposition).

-Respekt på rätten till åtkomst och rättelse (Förenkla proceduren för Internetanvändare vid utövandet av deras rättigheter).