Terms and Conditions

Denna sekretesspolicy (nedan kallad "Sekretesspolicy") ingår i användarvillkoren för forex-for-sverige.com Site (nedan kallad "forex-for-sverige.com") p>

Ikraftträdande av integritetspolicy och uppdateringar. Denna privata policy träder i kraft från september 2013.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra den privata politiken genom att skicka den nya versionen online. Den här nya versionen av privatpolicyen träder i kraft 15 dagar efter det går online. Ett meddelande som informerar dig om den privata policyändringen kommer att läggas ut på hemsidan. Om du nekar den nya versionen av den privata politiken kan du inte använda våra tjänster efter denna 15-dagarsperiod.

1. Användning av webbplatsen forex-for-sverige.com och samlad data

För att kunna använda våra tjänster, måste du sjunga upp och registrera därför dina personuppgifter (namn, förnamn, e-postadress, etc.).

Registreringsformuläret innehåller ett meddelande om att du kan acceptera eller vägra med "JA" eller "NEJ" att dina personuppgifter används för marknadsföring eller kommersiella ändamål via webbplatsen forex-for-sverige.com eller av tredje part och /eller överförs till andra.

Om du använder tjänster av partnerwebbplatser och väljer att förse dem med dina personuppgifter, informeras du om att insamling och användning av dina data av dessa webbplatser är föremål för egna villkor för behandling av personuppgifter. Vi är inte ansvariga för hur partnerwebbplatser använder personuppgifter.

I enlighet med bestämmelserna i den ändrade lagen av den 6 januari 1978 om databehandling, filer och friheter ("Data Protection Act") behandlas personuppgifter från webbplatsen forex-for-sverige.com var föremål för ett uttalande till kommissionen National Informatique et Libertés (CNIL).


2. Cookies

När du besöker forex-for-sverige.com kan en "cookie" installeras automatiskt i din webbläsare. Dessa cookies används för statistiska och erkännande ändamål.

Kakor är filer, lagrade på din dator, som inte tillåter dig att identifiera dig . De brukar registrera din webbläsningsinformation på forex-for-sverige.com -sidan. Inställningen av din webbläsares programvara låter dig informeras om närvaron av cookies och eventuellt vägra dem på det sätt som beskrivs på CNIL: s webbplats, som finns på följande adress: www.cnil.fr. Vid avslag på cookies informeras du om att webbplatsens funktion forex-for-sverige.com kan blockeras eller minskas.

Dessutom kan cookies placeras från tid till annan på vissa sidor på webbplatsen forex-for-sverige.com av tredje part (annonsannonsörer eller andra). Vi informerar dig om att vi inte har någon kontroll över användningen av cookies av tredje part.


3. Användning av personuppgifter

I enlighet med bestämmelserna i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för enskilda personer med avseende på behandling av personuppgifter och om fri rörlighet för sådana uppgifter och Direktiv 95/46 / EG, nedan kallat RGPD, har du:

Förutom de personuppgifter som samlats in från registreringsformuläret som du har gjort kan vi använda din information från dina aktiviteter på de tjänster som erbjuds av WebMediaRM för att lösa eventuell tvist eller för att lösa eventuella problem som kan uppstå under användningen av våra tjänster.

Vi rekommenderar att du accepterar att vi använder dina personuppgifter (e-postadress, telefonnummer) som en del av våra marknadsföringskampanjer och kampanjer, men också för rent statistiska ändamål om användningen av webbplatsen forex-for-sverige.com. Våra marknadsföring och statistiska studier är utformade för att förbättra och personifiera de tjänster som erbjuds av WebMediaRM .

Du bekräftar och godkänner att dina data kan överföras till leverantörer från tredje part som är involverade i tillhandahållandet och /eller tjänsterna som erbjuds på WebMediaRM .

Om du använder tjänsterna hos en partnerwebbplats eller annonsör kan annonsören vara skyldig att ge oss information om sin verksamhet med dig.

Genom att använda webbplatsen accepterar du dessutom att följa bestämmelserna i dataskyddslagen, vars brott straffas av straffrättsliga påföljder.


4. Säkerhet

Vi informerar dig om att dina personuppgifter är värd godaddy.com vars servrar är belägna i USA. Prestasoft och våra värdar har genomfört lämpliga åtgärder för att säkerställa bästa säkerheten för dina uppgifter. Vi kan emellertid inte försäkra oss om att din kommunikation och andra personuppgifter inte kommer att bli avlyssnade eller offentliggjorda av en tredje part.


5. Skräppost

Missbruk och antal oönskade e-post eller post är förbjuden. Vi är förbjudna att registrera e-postadresser eller postadresser till användare av webbplatsen "forex-for-sverige.com" som inte har meddelat oss att de ska få denna typ av korrespondens.


6. Rätt till vägran, tillträde och rättelse

6.1 Rätt till vägran

Webbplatsen forex-for-sverige.com kan behövas för att överföra sina användarfiler för marknadsföring eller kommersiell prospektering. Du har rätt att vägra att använda dina uppgifter och använda dem till tredjepartspartner. Du är informerad om att det i fall av vägran från din sida inte påverkar din användning av webbplatsen forex-for-sverige.com på något sätt

6.2 Rätt till åtkomst och rättelse

Du har rätt att få tillgång till och korrigera dina personuppgifter per post till: WebMediaRM, LG Branch Marketing Trade eller via e-post:




7. Konto stängning och data borttagning

Du kan när som helst begära stängning av ditt konto när som helst och radering av dina personuppgifter genom att skicka en förfrågan via post eller e-post till adresserna ovan. Vi kommer då att förstöra data om dig. Vi förbehåller oss dock rätten att behålla vissa kategorier av uppgifter som kan vara nödvändiga vid ett senare krav eller rättstvister under den lagstadgade lagringsperioden. Dessa uppgifter kommer dock att inaktiveras och inte längre vara tillgängliga online.


8. Valutamarknaden

Året 2008 markerade ett springbräda för alla användare i världen som letade efter investeringsmöjligheter, stora eller små.

Valutamarknaden öppnade slutligen dörrarna till människor som du, ja, som du, anställd eller egenföretagare, avundsjuk på att göra månadsvinster. Inget behov av att vara rik eller ha en far som arbetar på Wall Street!

Hur får man mer inkomst med online-handel? På Forex är principen enkel, du köper eller säljer en valuta i hopp om att priset jämfört med andra valutor ökar i din riktning. Om du köper euro hoppas du att euron stiger. Då får du vinst om du säljer dina euro till ett högre pris än den köpta.

Om du vinner kan du besluta att ta ut dina pengar när som helst eller lämna det i ditt Handelskonto för att utföra andra transaktioner.


9. Design och realisering

Webbplatsen forex-for-sverige.com skapades av Prestasoft och designades av WebMediaRM, Marketing Branch of Trade LG Limited


10. Design och realisering

Du kan när som helst kontakta publikationsdirektören på contact@webmediarm.com , för eventuella frågor och /eller förfrågningar om ytterligare information:

Mail till: WebMediaRM, Marketing Branch of LG Trade Limited eller via e-post:


11. Vad händer när du registrerar dig på vår blankett?

Vi erbjuder användarna genom att registrera sig gratis på onlinesformuläret heter av företaget WebMediaRM för att presentera flera metoder för att generera extra inkomster direkt från ditt hem via online-handel.

Efter en snabb träning i handel, som tillhandahålls av företaget i telefon, tar det bara några minuter per dag. Detta gör att du kan hantera investeringar på valutamarknaden med ett gratis dedikerat gränssnitt, presenterat för dig och öppet under hela träningstiden.

Så, som privatperson, kan du försöka göra vinster genom att placera dina pengar på valutamarknaden.

Därför föreslår vi till användarna genom att registrera sig gratis på vårt onlineformulär för att få ytterligare information och presentera vad som är onlinehandel. I detta fall investeringen på valutamarknaden.

Användaren tar emot per telefon:



Användaren måste därför få all nödvändig information före öppnandet av ett handelskonto och varning om riskerna med online-handel (inklusive möjligheten att förlora hela eller en del av sin kapital). Användaren kan fortsätta eller stoppa träningsprocessen när som helst.

Efter din träning kommer startspelen /inträdesbiljetten att spekulera att vara cirka 300 euro, enligt erbjudandet från varje mäklare.

Som du vet, har marknaden sedan 2008 öppnat dörrarna för personer som nu kan göra månadsvinster direkt från sitt hem.

Hur får man mer inkomst med online-handel? På Forex är principen enkel, du köper eller säljer en valuta i hopp om att priset jämfört med andra valutor ökar i din riktning. Om du köper euro hoppas du att euron stiger. Då får du vinst om du säljer dina euro till ett högre pris än den köpta.

Om du vinner kan du besluta att ta ut dina pengar när som helst eller lämna det i ditt Handelskonto för att utföra andra transaktioner. Du kan köra detta på vårt dedikerade gränssnitt.

Observera att du också kan göra detta till ett riktigt jobb och bli en näringsidkare om dina intäkter blir viktiga. Du kommer då att gå från privat till professionellt. Som professionell måste du öppna ett litet företag (t.ex. egenföretagare) för att konvertera din nya hobby till ett riktigt jobb.


12. Varning

Som överallt finns det också risk för förlust, men idag är tack vare den utmärkta träningen från mäklare och utbudet av skyddsverktyg begränsat!


13. Bloctel

Genom att ange ditt telefonnummer på vårt formulär accepterar du en kontakt via telefon inom 3 månader av sponsorbudet nätverksannonsör. Det påminns om att WebMediaRM inte hanterar ledarna, men stör om det finns en kundförfrågan, annonsören, att samla in kontakter som den åtar sig att arbeta via telefon i enlighet med gällande bestämmelser.